

Om oss
Espen Nylende og Mensur Gerzic, begge utdannede kokker, startet Kvitfjell Catering AS for mange år siden, og har mange års erfaring med catering på mang en hytte/leilighet i Kvitfjell.
Espen tok læretiden på GudbrandsGard hotell i glanstiden, jobbet i Malta, og startet for seg selv allerede som 19-åring.
Mensur tok læretiden på Paa Bordet på Lillehammer, da en av landets beste restauranter. Mensur har også jobbet på mange bra restauranter i Lillehammer, før han i 2010 ble med inn i Espen`s selskap.
​
I 2016 ble det besluttet at vi skulle fase ut catering-biten og fokusere fullt på restaurant delen i selskapet.
​
Vi driver nå kun Gondolen Fjellbistro, for å få full fokus på ett sted, bli kjent med våre gjester og videreutvikle Gondolen Fjellbistro. Vi har spennende planer for restauranten, både ute og inne.
​
Vi er er så heldige å ha med oss restaurantsjefen Piia Ronkainen fra Finland på laget vårt. Hun er alltid blid, fokusert, og spesielt opptatt av at gjester får en hyggelig opplevelse da de besøker oss.
​
Som kjøkkensjef har vi Edgars Zandbergs fra Latvia. Edgars har jobbet på mange gode restauranter i Latvia, og har de siste 10 årene jobbet på gode restauranter i Oslo-området.
