top of page
IMG_5817.HEIC

Om oss

Espen Nylende og Mensur Gerzic, begge utdannede kokker, startet Kvitfjell Catering AS for mange år siden, og har mange års erfaring med catering på mang en hytte/leilighet i Kvitfjell. 

Espen tok læretiden på GudbrandsGard hotell i glanstiden, jobbet i Malta, og startet for seg selv allerede som 19-åring. 

Mensur tok læretiden på Paa Bordet på Lillehammer, da en av landets beste restauranter. Mensur har også jobbet på mange bra restauranter i Lillehammer, før han i 2010 ble med inn i Espen`s selskap. 

I 2016 ble det besluttet at vi skulle fase ut catering-biten og fokusere fullt på restaurant delen i selskapet. 

Vi driver nå kun Gondolen Fjellbistro, for å få full fokus på ett sted, bli kjent med våre gjester og videreutvikle Gondolen Fjellbistro. Vi har spennende planer for restauranten, både ute og inne. 

Vi er er så heldige å ha med oss restaurantsjefen Piia Ronkainen fra Finland på laget vårt. Hun er alltid blid, fokusert, og spesielt opptatt av at gjester får en hyggelig opplevelse da de besøker oss. 

Som kjøkkensjef har vi Edgars Zandbergs fra Latvia. Edgars har jobbet på mange gode restauranter i Latvia, og har de siste 10 årene jobbet på gode restauranter i Oslo-området. 

IMG_6253.HEIC
bottom of page